Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinaanleg

Met alleen een goed ontwerp ben je er nog niet. We maken een vertaalslag van een krachtig ontwerp naar de realisatie van jouw droomtuin. Het aanleggen van een tuin vergt veel meet- en denkwerk. Daarom gaan we zorgvuldig te werk, met veel oog voor detail. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en worden volledig afgestemd op jouw wensen. Gedurende het hele proces kun je rekenen op heldere communicatie. We denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

Een stadstuin aanleggen?

Ook voor het aanleggen van een stadstuin kun je bij ons terecht. Een stadstuin is in veel gevallen relatief klein. Dit vergt creatieve oplossingen. Smalle poorten? Moeilijk bereikbare stadstuinen? Voor ons geen enkel probleem. Zelfs al het regelwerk rondom het aanleggen van jouw stadstuin verzorgen wij tot in de puntjes. 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact