Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Team BuitenStyling

Tuinen die gezien mogen worden én die voelen als thuiskomen. Wij zorgen voor een totaalbeleving waarbij elk detail het verschil maakt. Dié uitdaging gaan we elke dag opnieuw aan. Jouw tuin ontwerpen, aanleggen én onderhouden? Dat vraagt om een veelzijdig team. Een team van gemotiveerde hoveniers, die uitblinken in kennis en kunde.

 

 

 

Ons kleine team bestaat uit nuchtere, goed opgeleide hoveniers met elk hun eigen specialisme. We zijn één voor één hoveniers met een enorme passie voor tuinen en liefde voor groen. Van het allereerste contact met de klant tot en met de uiteindelijke oplevering; samen zorgen we voor het realiseren van prachtige tuinprojecten. We stellen ons team graag aan je voor.

Dorieke

Pieterroelof

Mike

Jeanette

Antonie

Thiemo

Erik

Anna

Donald

Lambert

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact