(c)130920-1249 image

Team BuitenStyling

Onze gemotiveerde en goed opgeleide hoveniers, realiseren uw droomtuin. Het kleine team werkt met liefde voor het groene vak. Als erkend SBB leerbedrijf, bieden wij ook een praktijkopleiding aan leerling-hoveniers.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Pieterroelof

Hovenier en eigenaar

“Ik maak het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Met een breed aanbod van diensten, voorzie ik met BuitenStyling in al uw tuinwensen. Na enkele jaren ervaring opdoen bij een hoveniersbedrijf, realiseerde ik in 2010 mijn wens: een eigen hoveniersbedrijf. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Ik haal ook veel voldoening uit het begeleiden van leerling-hoveniers. Mooi meegenomen: zo houd ik als vanzelf mijn vakkennis up-to-date.”

Mike

Vakbekwaam hovenier

“Ik geniet van het aanleggen van tuinen en van het netjes maken van verwaarloosde tuinen. De klant staat voorop: als u tevreden bent, ben ik dat ook. Bij BuitenStyling maken we de tuinen bijna helemaal zelf, van het begin tot het eind. Met dit gevarieerde werk blijft elke dag een leuke uitdaging!”

William

Assistent hovenier

“Ik ben graag buiten in de tuin bezig. Wat ik het leukst vind is de afwisseling tussen onderhoud en aanleg.
Ik krijg de kans om alles wat een hovenier moet weten te leren. Bijvoorbeeld het herkennen en benoemen van de verschillende plantensoorten en wanneer en hoe ze gesnoeid moeten worden. De werksfeer onder de collega's is ook goed.”

Thiemo

Leerling hovenier

"Ik vind het heerlijk om buiten in de tuin bezig te zijn en daarom leiden ze me bij BuitenStyling op tot hovenier. Het maken van een nieuwe tuin spreekt me het meeste aan, het is leuk om te zien hoe een tuin veranderd en ik ben blij dat ik daaraan bij mag dragen."

Antonie

Hulpkracht

Antonie versterkt ons team één dag in de week. Hij is verstandelijk gehandicapt en vindt het erg leuk om buiten en onder de mensen bezig te zijn. In de tuin, werkend met machines is hij helemaal op zijn plek. Wij zien het als een unieke kans om hem, ondanks zijn beperking, mee te laten draaien in het bedrijf.

Dorieke

Tuinontwerpster

“Na enkele jaren meekijken vanaf de zijlijn, begon het bij mij te kriebelen om ook met het groen aan de slag te gaan. Ik volgde een opleiding tot tuinontwerper en heb veel meegekeken in de praktijk. Inmiddels ben ik heel bedreven in het omzetten van uw wensen in een praktisch ontwerp. Ik teken voor u de tuin waar u jarenlang plezier van heeft.”


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW