Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Groendak

Wist je dat bewezen is dat zonnepanelen een hogere opbrengst hebben als je deze combineert met een groendak? Een groendak is een dak dat met planten is begroeid. Deze kan worden aangelegd op je huis, maar ook bijvoorbeeld op een schuur. Het groendak zorgt ervoor dat extreme hoeveelheden regen opgevangen worden. Maar ook voor de biodiversiteit en het behoud van jouw dakbedekking is groendak een goede keuze. Dit kan op platte daken, maar ook daken onder een lichte hellingshoek zijn hiervoor geschikt. Wil je graag professioneel een groendak laten aanleggen? Neem dan contact met ons op. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact