Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinverlichting 

Tuinverlichting wordt vaak vergeten bij het aanleggen of renoveren van een tuin. Terwijl tuinverlichting juist veel kan betekenen voor je tuin. Het geeft in de avonden en tijdens de wintermaanden een mooi aanzicht, maar zorgt ook voor veiligheid. Het benadrukt de mooiste details van jouw tuin en maakt looppaden en op- en afstapjes goed zichtbaar.

Jouw tuin sfeervol verlicht in het donker?

Tuinverlichting is er in vele soorten en maten. Kies je bijvoorbeeld voor een landelijke, robuuste of moderne uitstraling? Hierbij is het belangrijk om het doel van de verlichting en de stijl van jouw huis en tuin in gedachte te houden. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden van tuinverlichting. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact