Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinontwerp

In welke tuin voel je je thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Jouw (nieuwe) tuin is er namelijk één om van te dromen. Wij toveren dat dromerige gevoel om tot een concreet ontwerp. Een ontwerp waarin diverse elementen samenkomen en een uniek, persoonlijk en creatief geheel vormen.

De start van jouw droomtuin

Het tuinontwerp is de eerste stap in het traject. We verdiepen ons in jouw leefwereld. Hoe zie jij jouw droomtuin? Wat vind je mooi? Wat zijn belangrijke elementen? Kortom, we bespreken uitgebreid waar jouw tuin aan moet voldoen. Zo ontwerpen we een tuin die meegroeit en elke dag weer een glimlach op je gezicht brengt.

 

Live schets: in één afspraak jouw droomtuin op papier

Droom je van een geweldige tuin, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met onze unieke service 'live schetsen'. Hierbij plannen we een afspraak bij ons op kantoor. Tijdens een live schets zie je jouw wensen en ideeën (samen met onze creativiteit) veranderen in een realistische schets. Door jouw tuin ter plekke ‘live’ op papier te schetsen krijgen we de beste indruk van de mogelijkheden. Hoe is de ligging van de tuin? Welke elementen vind je belangrijk? We ontdekken graag al jouw wensen. Wat daarna volgt? Dat lees je onze werkwijze

Tegen een meerprijs werken we deze papieren schets uit tot een digitale werktekening zodat je zelf aan de slag kunt met de aanleg van jouw tuin. Wil je liever de aanleg aan ons overlaten? Dan verzorgen we dit met veel plezier. 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat we een volledig digitaal tuinontwerp maken. Vraag ons naar de mogelijkheden, of plan een afspraak in onze agenda!

Prijsindicatie tuinontwerp

Hieronder vind je de richtprijzen die we hanteren voor het maken van een digitaal tuinontwerp.

 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact