Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Onze werkwijze

Het is zover! Je wilt jouw tuin of buitenterrein aanpakken. Een tuin die jou op het lijf is geschreven, vraagt om een aanpak op maat. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud: wij nemen het uit handen. We vertellen je graag meer over onze werkwijzen. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Werkwijze liveschets

We beginnen met een telefonische intake. In dit gesprek bespreken we jouw beschikbare budget en de haalbaarheid. We vragen je dan ook om een aantal opdrachten voor te bereiden. Denk hierbij aan het invullen van een tuinwensenblad en het maken van foto’s van de omgeving en elementen die behouden moeten blijven. 

 • Vervolgens meet je jouw woning op (ramen en deuren). Deze informatie neem je mee als je bij ons op locatie langskomt. Op basis van deze gegevens wordt een basisplattegrond gemaakt. 
 • Nu is het tijd om samen rond de tafel te gaan zitten. Onder het genot van een drankje en een hapje bespreken we al jouw wensen, ideeën en gedachtes. Ondertussen verwerken we dit allemaal in de plattegrond van de tuin. 
 • Is de plattegrond duidelijk voor je? Dan verplaatsen we ons naar de inspiratieruimte om de materialen uit te zoeken. Ook bekijken we de voorbeeldborders om de mogelijkheden met betrekking tot de beplanting te bespreken. Wil je een monsterpakketje materialen mee naar huis? Dan kan dit tegen betaling. 
 • Op basis van alle gemaakte keuzes en aangeleverde gegevens stellen we een offerte op. 
 • Ben je helemaal tevreden en ga je akkoord met de offerte? Dan komen wij langs om bij jou thuis in te meten. Hierna volgt een definitieve offerte en nemen we de aanleg op in onze planning. 

Het eerste deel van het werk zit erop. Een krachtig tuinontwerp, volledig naar wens. Heb je hulp nodig bij het aanleggen of onderhouden van jouw tuin? Lees dan onderstaande werkwijzen, of maak een afspraak in onze agenda!

Werkwijze tuinaanleg

Kennismaken We starten met een vrijblijvende kennismaking op locatie. We bekijken de huidige situatie en bespreken al jouw wensen, ideeën en verwachtingen. We krijgen nu ook een beter beeld hoe jouw tuin er nu uitziet, in wat voor omgeving je woont en van welke stijl je houdt. 

 • Offerte 
  Op basis van alle verkregen informatie maken we een offerte, die we via de mail naar je versturen. Eventueel spreken we de offerte door bij ons op kantoor en bepalen we de materiaalkeuze. 
   
 • Aan de slag
  Ben je helemaal tevreden en ga je akkoord met de offerte? Dan nemen we de uitvoering op in onze planning.

Werkwijze tuinonderhoud

Wat betreft het tuinonderhoud werken wij op: 

 • Contractbasis

We bespreken van tevoren duidelijk af hoeveel keer per jaar we langskomen en welke werkzaamheden we dan uitvoeren. Zo weet je precies wat de kosten per jaar zullen zijn. 

 • Oproepbasis ​                          

Je belt ons zelf wanneer jij dat nodig vindt. Op deze manier houd je zelf de regie in handen. Het is ook mogelijk om bepaald onderhoud standaard mee te nemen in de planning, bijvoorbeeld groot onderhoud in het voor- of najaar. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact