Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Beregening 

Met die steeds hetere en drogere zomers in Nederland, neemt automatisch de noodzaak van beregening toe. Hierdoor houd je jouw tuin op een onderhoudsvriendelijke manier mooi. Jouw tuin blijft zo het hele jaar door bevochtigd en mooi groen. Wanneer de basis optimaal is, kun je zorgeloos genieten van jouw tuin.

Beregeningsplan 

Door middel van een beregeningsplan heb je altijd de juiste bevochtiging, voorkom je droogte en bespaar je water én tijd. Wij verzorgen de gehele beregingsinstallatie van jouw tuin, van berekening tot installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact