Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Bestrating 

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw tuin of terrein. Ga je voor rustige, subtiele kleuren of voor een spannend contrast? De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. Niet alleen voor het oog, maar ook op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Van gedetailleerde patronen tot grote oppervlakten: wij hebben de kennis én het gereedschap om snel en vakkundig te bestraten.

Inspiratieruimte met meer dan 200 soorten tegels

De bestrating beslaat een beeldbepalend deel van jouw tuinoppervlak. In het tuinontwerp besteden wij hier dan ook zorgvuldig aandacht aan. Wist je dat je in onze inspiratieruimte meer dan 200 verschillende soorten tegels kunt bekijken? Wij maken je graag wegwijs in alle beschikbare materialen, zoals klinkers, betontegels en keramische tegels. Ook hebben wij altijd creatieve ideeën voor de plaatsing. Denk hierbij aan mooie patronen of speelse verbanden. Of het nu gaat om een kleine verandering, een strak terras of de aanleg van een complete tuin: wij realiseren bestrating waar je jarenlang van geniet.

Bestrating bedrijfsterrein 

Met een verzorgd bedrijfsterrein maak je een goede eerste indruk bij klanten. Nette betegeling is hierbij onmisbaar. Glad en strak? Of een bedrijfslogo erin verwerkt? Het kan allemaal! Onze kracht zit in het snel bestraten van grote oppervlakten (<10.000 m2). Lees meer over onze diensten voor bedrijven of neem direct contact op voor een offerte.

Complete bestratingsservice 

Het gehele bestratingsproject is bij ons in goede handen. Wij verzorgen onder andere: 

  • Ontwerp 

  • Materiaal- en kleuradvies 

  • Graafwerk 

  • Onderbouwen straatwerk

  • Aanleggen riolering 

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van bestrating te bespreken. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact