Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

Vanwege de bouwvak zijn wij van donderdag 25 juli tot maandag 19 augustus gesloten. In onze agenda kunt u alvast een afspraak met ons maken, of stuur ons een mail zodat we na onze vakantie contact met u op kunnen nemen. Fijne zomer!

 

Nieuws

Tuininspiratiecentrum bij ons op locatie!

Bent u opzoek naar passende bestrating, erfafscheidingen of andere tuinmaterialen? Bij ons op locatie kunt u alles uitzoeken, zodat u alles onder één dak heeft!

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met onze creativiteit veranderen in een schets voor uw tuin. 

Platoflex - de looks van stucwerk, maar dan onderhoudsvriendelijk

Platoflex® is dé oplossing voor de alom bekende problemen met stucwerk. Onze baanbrekende innovatie biedt architecten compleet nieuwe designmogelijkheden voor binnen en buiten. 

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Reiniging van verhardingen

U hoeft u nooit meer te ergeren aan vervuilde verhardingen in uw tuin! 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact