Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Stadstuin Laten Ontwerpen & Aanleggen?

Zeker wanneer je in een drukke stad woont, is je tuin dé plek waar je tot rust kunt komen en samen met je familie en vrienden kunt genieten van jouw eigen kleine stukje paradijs op aarde. Een goed ontwerp is bij een stadstuin dus enorm belangrijk. Wil jij ook een sfeervolle, duurzame en eigentijdse tuin die past bij jouw levensstijl en in perfecte harmonie is met jouw huis? Bij hoveniersbedrijf Buitenstyling ben je aan het juiste adres als je een ervaren tuinarchitect voor jouw stadstuin zoekt!

 

Een grote of kleine stadstuin ontwerpen

Hoe groot of klein jouw stadstuin ook is, een tuinarchitect van Buitenstyling Utrecht zal altijd proberen al jouw tuinwensen in vervulling te laten gaan. Voordat we ons gaan bezighouden met het ontwerp van jouw stadstuin, vragen we jou dan ook alvast een paar dingen voor ons op een rijtje te zetten. Hoe ziet je tuin er momenteel uit? Wat zijn je wensen voor je nieuwe tuin? En, zeker niet onbelangrijk: wat is je budget?

Nadat we tijdens een telefonische intake de eerste zaken besproken hebben, kunnen we bij u op locatie komen om te bekijken welke elementen behouden kunnen worden. Daarna kun je bij ons kantoor in Lopik langskomen, waar we onder het genot van een koffie of thee al jouw wensen, ideeën en gedachtes zullen bespreken en deze allemaal in de plattegrond van jouw stadstuin zullen verwerken. Vervolgens nemen we je mee naar onze inspiratieruimte. Van beplanting tot terrastegels, hier vind je de mooiste materialen die de tuinarchitect in jouw stadstuin kan verwerken en kun je je naar hartelust laten inspireren.

Op basis van de aangeleverde gegevens en het gemaakte ontwerp en de materiaalkeuzes stellen wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we bij jou thuis langs om alles in te meten en een definitieve offerte op te stellen en zetten we het aanleggen van jouw droomtuin op onze planning! 

Ben jij op zoek naar een stadstuin ontwerp waar je jaren plezier van hebt? Maak dan snel een afspraak via onze  agenda tool.

 

Buitenstyling: dé hovenier voor jouw stadstuin in Utrecht

Of je nou een strakke onderhoudsvriendelijke tuin wilt of juist een weelderige tuin vol bloemen en insecten: de professionele vaklui van hoveniersbedrijf Buitenstyling hebben de expertise, kennis én groene vingers om al jouw tuindromen waar te maken! We houden ons niet alleen bezig met het ontwerp van jouw stadstuin, ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud kun je bij ons terecht. Bij ons hoveniersbedrijf in Utrecht beschikken we over zeer veel verschillende specialismen, van tuinontwerp en tuinaanleg tot het plaatsen van veranda’s. 

Bij Buitenstyling kun je altijd rekenen op heldere communicatie. Wij staan altijd open voor vragen en feedback en denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

 

Onze stadstuin projecten

Benieuwd naar onze ontwerpen voor stadstuin en co? Ons werk spreekt voor zich! Bekijk hier onze projecten en laat je inspireren! 

Een afspraak maken?

Kun je niet wachten om zelf heerlijk te vertoeven in de tuin van jouw dromen? Maak dan snel een afspraak via onze agenda tool. Onze experts in de regio Utrecht komen geheel vrijblijvend bij je langs voor een oriënterend gesprek. Heb je vragen over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 0348 55 40 41 of stuur een mailtje naar info@buitenstyling.nl. Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp!

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact