Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Dit is wat wij doen

Eigentijdse, duurzame en sfeervolle tuinen. Tuinen die emoties oproepen. Van kleine tot exclusieve tuinen; van strakke tot volle tuinen. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van jouw tuin. Of het nu gaat om een renovatie van een bestaande tuin of het realiseren van een gloednieuwe tuin; we gaan elke uitdaging aan. Door middel van creatieve oplossingen en frisse ideeën creëren we inspirerende én functionele tuinen. Tuinen waar je heerlijk ongedwongen kunt ontspannen.

Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Tuinontwerp

Elke tuin is uniek. Daarom gaan we samen op zoek naar een perfect tuinontwerp. Maak kennis met de live schets service, waarbij we in één afspraak jouw droomtuin schetsen. 

 

Tuinaanleg

Ook de aanleg van jouw tuin nemen we graag uit handen. Of het nu gaat om een stadstuintje of een enorm boerenerf: geen uitdaging is voor ons te groot. 

 

Tuinonderhoud 

Een mooie tuin blijft mooi dankzij vakkundig onderhoud. Wij helpen je bij het consequent onderhouden van jouw tuin. Het resultaat? Een tuin die het hele jaar straalt.

Wij realiseren het complete (tuin) plaatje 

Als hoveniersbedrijf moet je tegenwoordig over veel specialismen beschikken. Het is niet enkel het onderhouden van een tuin en het leggen van een straatje. Het houdt veel meer in. Zo begint het met een goed doordacht plan voor de aanleg en een beplantingsplan voor de juiste sfeer en beleving. Daarnaast spelen steeds meer onderdelen een rol. Denk bijvoorbeeld aan een veranda, schuttingen en timmerwerk. Wij verzorgen ieder tuinproject van A tot Z en nemen alle zorgen van je schouders. 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact