Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Beplanting

Beplanting zorgt voor rust, geur en kleur in uw tuin. Bomen, struiken, bloemen en planten; bij ons kan het allemaal! Onze kennis en ervaring leggen we graag naast uw wensen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ook in kleine tuinen zijn er oneindig veel mogelijkheden!

 

Een goede leefomgeving voor dieren

Met beplanting zorg je ook nog eens voor een goede leefomgeving voor dieren. Tuinen die flink zijn aangekleed trekken bijvoorbeeld veel vogels aan. Maar ook vlinders en bijen komen af op bloeiende en kleurrijke tuinen. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden van beplanting. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact