Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier Woerden

Zoekt u een hovenier in Woerden die echt met u meedenkt? BuitenStyling brengt snel in kaart wat uw tuin nodig heeft. Van klein onderhoud tot een geheel nieuw tuinontwerp: onze hoveniers staan voor u klaar.

Hoveniersdiensten Woerden

Voor particulieren in Woerden:

Voor bedrijven in Woerden:

Kom goed voor de dag met een verzorgde bedrijfstuin. Mogelijk profiteert u zelfs van belastingvoordeel,  vraag naar de mogelijkheden! Ons hoveniersbedrijf biedt uw bedrijf in Woerden onder meer:

  • Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw bedrijfstuin
  • Aanleggen en reinigen van bestrating

Meer weten over onze diensten?

Bekijk de inspirerende voorbeelden in ons  portfolio, of  maak direct een afspraak! Wij komen graag bij u langs in Woerden om u uitgebreid te adviseren.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in  Lopik, in de omgeving van  Utrecht,  IJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en  Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact