Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinrenovatie

Heb je al lang niets meer aan uw tuin gedaan of heb je u net een nieuw huis gekocht en is de tuin enorm verwilderd of totaal niet jouw smaak? Dan is het dringend tijd voor tuinrenovatie! Bij hoveniersbedrijf Buitenstyling ben je aan het juiste adres als je een ervaren tuinarchitect zoekt, Wij toveren jouw grond om in een sfeervolle, duurzame en eigentijdse tuin die past bij jouw levensstijl en in perfecte harmonie is met jouw huis en maken al jouw groene dromen waar.

 

 

Wat is tuinrenovatie?

Bij tuinrenovatie gaan wij jouw tuin verbouwen. Bepaalde elementen uit de tuin zullen hierbij behouden of hergebruikt worden. Dit is meteen ook het grote verschil tussen tuinrenovatie en tuinaanleg waarbij we helemaal uit het niets een nieuwe tuin aanleggen. 

 

Voorbeelden van werkzaamheden die onder tuinrenovatie vallen zijn bijvoorbeeld het terugsnoeien van te groot geworden planten en struiken, het vernieuwen van straatwerken, het vervangen van beplanting, het repareren van schuttingen en het geheel of gedeeltelijk verbouwen van de tuin.

 

 

Hoe gaat tuinrenovatie in zijn werk?

Heb jij besloten dat wij jouw tuin een opknapbeurt mogen geven, dan vragen we jou alvast een paar dingen voor ons op een rijtje te zetten. Hoe ziet je tuin er momenteel uit? Wat zijn je wensen voor je nieuwe tuin? Welke elementen wil je bij de tuinrenovatie behouden? En, zeker niet onbelangrijk: wat is je budget?

 

Nadat we tijdens een telefonische intake de eerste zaken besproken hebben, kunnen we bij u op locatie komen om te bekijken welke elementen behouden kunnen worden. Daarna kun  je bij ons kantoor in Lopik langskomen, waar we onder het genot van een koffie of thee al jouw wensen, ideeën en gedachtes zullen bespreken. Vervolgens nemen we je mee naar onze inspiratieruimte waar je de mooiste materialen vindt die wij bij de tuinrenovatie kunnen verwerken.


Wil jij een afspraak maken voor tuinrenovatie in Utrecht en omstreken? Ga dan snel naar onze agenda tool.

De kosten voor tuin verbouwen

Op basis van de aangeleverde gegevens en het gemaakte ontwerp en de materiaalkeuzes, stellen wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we bij jou thuis langs om alles in te meten en een definitieve offerte op te stellen en zetten we jouw tuinrenovatie op onze planning! 

Buitenstyling: dé hovenier voor tuinrenovatie in Utrecht

Of je nou een strakke onderhoudsvriendelijke tuin of juist een weelderige tuin vol bloemen en insecten wil: de professionele vaklui van hoveniersbedrijf Buitenstyling hebben de expertise, kennis én groene vingers om al jouw tuinwensen uit te laten komen! We beschikken over zeer veel verschillende specialismen, van tuinrenovatie en tuinontwerp tot tuinonderhoud

 

Bij Buitenstyling kun je altijd rekenen op heldere communicatie. Wij staan altijd open voor vragen en feedback en denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

 

Onze projecten

Ons werk spreekt voor zich! Bekijk hier onze projecten en laat je inspireren! 

Een afspraak maken?

Kun je niet wachten om zelf heerlijk te vertoeven in de tuin van jouw dromen? Maak dan snel een afspraak via onze agenda tool. Onze experts in de regio Utrecht komen geheel vrijblijvend bij je langs voor een oriënterend gesprek. Heb je vragen over tuinrenovatie, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan  contact met ons op via 0348 55 40 41 of stuur een mailtje naar  info@buitenstyling.nl. Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp!

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact