Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

Vanwege de bouwvak zijn wij van donderdag 25 juli tot maandag 19 augustus gesloten. In onze agenda kunt u alvast een afspraak met ons maken, of stuur ons een mail zodat we na onze vakantie contact met u op kunnen nemen. Fijne zomer!

 

Tuin laten bestraten

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw tuin of terrein. Wil jij je tuin laten bestraten, dan ben je bij hoveniersbedrijf Buitenstyling aan het juiste adres. Van ontwerp tot graafwerk, van kleuradvies tot het aanleggen van riolering: wij bieden complete bestratingsservice aan en zetten altijd alles op alles om jouw tuindromen waar te maken.

Je tuin laten bestraten, hoe gaat dit in zijn werk?

Wil jij je tuin laten bestraten door de specialisten van Buitenstyling, dan vragen we jou om alvast een paar dingen voor ons op een rijtje te zetten. Hoe ziet je tuin er momenteel uit? Wat voor soort bestrating vind je mooi? Waarvoor wordt jouw tuin voornamelijk gebruikt? En, zeker niet onbelangrijk: wat is je budget?

Nadat we tijdens een telefonische intake de eerste zaken besproken hebben, nodigen we je uit op ons kantoor in Lopik nabij Utrecht waar we onder het genot van een koffie of thee, ideeën en gedachtes zullen bespreken. Vervolgens nemen we je mee naar onze inspiratieruimte waar je meer dan 200 soorten tegels vindt waarmee je jouw tuin kan laten bestraten. Uiteraard voorzien wij je hierbij van eerlijk en deskundig advies wat betreft de materiaal- en kleurkeuze.

Wil jij direct een afspraak maken om je tuin te laten bestraten? Ga dan snel naar onze  agenda tool.

 

De kosten voor je tuin laten bestraten

Op basis van de aangeleverde gegevens, het gemaakte ontwerp en de materiaalkeuze stellen wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we bij jou thuis langs om alles in te meten en een definitieve offerte op te stellen. Daarna spreken we met jou af wanneer we langskomen om je tuin te bestraten.

 

Buitenstyling: dé hovenier voor tuinbestrating in Utrecht

De professionele vaklui van hoveniersbedrijf Buitenstyling hebben de expertise en kennis om al jouw tuinwensen uit te laten komen! We helpen je met het ontwerpen van de bestrating van je tuin en geven je vakkundig materiaal- en kleuradvies. Bij Buitenstyling kun je altijd rekenen op heldere communicatie. Wij staan altijd open voor vragen en feedback en denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

Naast het laten bestraten van je tuin kun je bij ons ook terecht voor andere specialismen zoals tuinrenovatie, tuinontwerp en tuinonderhoud.

Onze projecten

Ons werk spreekt voor zich! Bekijk onze projecten en laat je inspireren!

Een afspraak maken?

Kun je niet wachten om zelf heerlijk te vertoeven in de tuin van jouw dromen? Maak dan snel een afspraak via onze agenda tool. Onze experts in de regio Utrecht komen geheel vrijblijvend bij je langs voor een oriënterend gesprek. Heb je vragen over je tuin laten bestraten, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op via  0348 55 40 41 of stuur een mailtje naar info@buitenstyling.nl. Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp!

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact