Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Houtwerk

Houtwerk is nagenoeg in iedere tuin onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, veranda of pergola. Maar ook beschoeiing of damwanden tref je in veel tuinen aan. Het gebruik van hout geeft een warme uitstraling aan jouw tuin. Het is zeer veelzijdig toepasbaar, vergt weinig onderhoud en past vrijwel in elke tuin.

De mogelijkheden van houtwerk 

Aangezien elke situatie anders is, maken wij alles op de gewenste maat, zodat alles perfect past in jouw tuin. Droom je bijvoorbeeld van een pergola als romantische plek waar je jouw tuin overziet? Of een prachtige veranda waar je geniet van lange zomeravonden? Het kan allemaal! We adviseren je graag over de mogelijkheden van houtwerk. 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact