Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Vijvers en waterelementen 

Een vijver of waterelement brengt extra leven in de tuin. Het geeft een unieke sfeer en uitstraling. Wist je bijvoorbeeld dat het geluid van kabbelend water het omgevingsgeluid camoufleert en zo zorgt voor een gevoel van extra privacy in de tuin? Daarnaast is het ook een fijne drinkplek voor vogels.

De mogelijkheden zijn eindeloos 

Wil je een vijver en/of waterelement in jouw tuin? Wij denken graag met je mee. Kies je bijvoorbeeld voor een strakke afwerking? Of juist een meer natuurlijke uitstraling? Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van zowel grote als kleine vijvers. Maar ook het aanleggen van fonteinen, watervallen en waterornamenten behoren tot de mogelijkheden. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact