Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Voor bedrijven

Ontwerp en aanleg bedrijfstuin

Wij ontwerpen en realiseren bedrijfstuinen en buitenruimtes. Zie een bedrijfstuin als het groene visitekaartje van jouw bedrijf. Welke (eerste) indruk wil je jouw klanten geven? Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we rekening met de uitstraling die past bij het bedrijf. We zorgen ervoor dat de tuin een verlenging van het pand is, zodat het één geheel vormt. Van verrassende tot strakke tuinen; van grote tot kleine tuinen: de aanleg van elke tuin verzorgen we professioneel. Alle elementen moeten kloppen, tot in de puntjes. 

 

Ook kun je bij ons terecht voor passende bestrating  van jouw bedrijfstuin.

Onderhoud bedrijfstuin

Op afroep- of contractbasis onderhouden wij jouw bedrijfstuin met zorg én aandacht. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin of buitenruimte in goede conditie blijft. Een mooi gemaaid grasveld, onkruidvrije paden en netjes gesnoeide heggen: het draagt allebei bij aan een verzorgde en professionele uitstraling van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag welk onderhoud nodig is.

Bestrating reinigen

We beschikken over handige hulpmiddelen om jouw bestrating stralend schoon te krijgen. Het reinigen van bestrating doen we met een reinigingsmachine. Met deze machine zijn alle denkbare verharde ondergronden te reinigen. Ons reinigingsapparatuur kent veel voordelen: zo voorkomt het beschadiging aan jouw bestrating, verwijdert het gemakkelijk onkruid uit voegen én is het enorm duurzaam. Je zult zien, de kleuren van de bestrating leven weer op!

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact