(c)130920-1081 image

Voor bedrijven

Ontwerp en aanleg bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin werkt als visitekaartje van uw bedrijf. Welke eerste indruk wilt u uw klanten geven? Bij het ontwerpen van de tuin houden we rekening met de uitstraling die past bij uw bedrijf. Verrassend of strak, met de functionaliteiten die u wenst. De aanleg verzorgen we professioneel, met oog voor detail. Ook voor passende bestrating van uw bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud bedrijfstuin

Op afroep- of contractbasis zorgen wij dat uw bedrijfstuin er altijd netjes bijstaat. Door op tijd onderhoud uit te laten voeren, blijft uw tuin in goede conditie en laat u altijd een goede indruk achter. Wij adviseren u graag welk onderhoud nodig is in uw bedrijfstuin.

Reinigen bestrating

Wij beschikken over handige hulpmiddelen om uw bestrating stralend schoon te krijgen. Met een speciale borstel en water reinigen we het oppervlakte en de voegen. Vervolgens spoelen we het geheel af en vullen we de voegen met zand. De kleuren zijn weer levendig!

Belastingvoordeel met De Levende Tuin

Investeringen die aantoonbaar voor een grotere biodiversiteit zorgen, komen mogelijk in aanmerking voor investeringsaftrek. Het concept De Levende Tuin biedt hier ruimte voor. Het gaat om investeringen die zorgen dat uw bedrijfspand beter is afgestemd op weersinvloeden en uw pand aantrekkelijker maken voor mens en dier. Bijvoorbeeld door het opvangen en opslaan van hemelwater, het planten van bomen en struiken of het plaatsen van natuurlijke speelelementen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden!


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW