Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Erfafscheidingen 

Bij erfafscheidingen denk je misschien al snel aan hekwerken of schuttingen. Maar ook een natuurlijke erfafscheiding in de vorm van een haag is een goede optie. Hagen als groene erfafscheiding brengen sfeer én leven in de tuin. Ook in kleine tuinen kunnen hagen de ideale oplossing zijn. Zo creëer je groenbeleving, maar geeft het ook de mogelijkheid om de ruimte functioneel in te richten.

Voordelen van erfafscheidingen

Het grootste voordeel van het plaatsen van een erfafscheiding is dat je daarmee privacy creëert. Maar ook bescherm je jouw erf tegen inbrekers of voorkom je dat kinderen of huisdieren weglopen. Wil je jouw tuin optisch groter maken? Het terras inzetten als verlengstuk van het huis? Of juist jouw grote tuin wat knusser maken? Met de juiste erfafscheiding bereik je het gewenste effect. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden van erfafscheidingen. 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact