Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Stadstuin aanleggen 

Woon je in de stad en heb je relatief een kleine tuin? Geen probleem! Wij van BuitenStyling weten als geen ander hoe je het beste een stadstuin aanlegt. Van het ontwerp van jouw stadstuin tot de realisatie; wij regelen het allemaal. Bij een stadstuin gaan we efficiënt met de ruimte om. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met hoogteverschillen, hoeken en zonlicht.

Slimme werkwijzen stadstuinen

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van stadstuinen. Elke stadstuin is voor ons een uitdaging. Een uitdaging die we maar al te graag aangaan. En altijd met succes! Benieuwd naar ons geheim? 

  • Geen troep in huis: het aan- en afvoeren van materialen doen wij over jouw woning heen 
  • Door onze strakke planning is er vaak maar één dag een telekraan nodig 
  • Wij doen al het regelwerk: we zorgen voor vergunningen en verplichte meldingen, informeren de buurt en maken indien nodig omleidingsroutes.

Benieuwd naar onze stadstuinen?

Wij maken graag een ontwerp dat helemaal naar jouw zin is. In ons portfolio laten we enkele voorbeelden zien van gerealiseerde stadstuinen. -

 

Wij zijn benieuwd wat voor stadstuin we voor jou mogen realiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact