(c)130920-1413 image

Hovenier IJsselstein

Voor een goede hovenier in IJsselstein hoeft u niet ver te zoeken. BuitenStyling uit Lopik voorziet in al uw tuinwensen, van ontwerp tot onderhoud. Onze hoveniers denken graag met u mee hoe we uw ideale tuin werkelijkheid kunnen maken.

Onze hoveniersdiensten in IJsselstein

U kunt bij BuitenStyling onder meer terecht voor:

Werkwijze BuitenStyling

Om een indruk te krijgen van ons eerdere werk, bekijkt u ons portfolio. Wij stemmen het ontwerp naadloos af op uw wensen, zodat u een tuin krijgt om écht van te genieten. Bij de aanleg van uw tuin in IJsselstein is heel veel mogelijk, of u nu delen zelf wilt doen of alles uit handen wilt geven. Voor wat betreft het onderhoud ziet ons professionele oog snel wat u nodig heeft.

Benieuwd geworden?

Wij komen graag uw tuin in IJsselstein bekijken om te zien hoe we u het best van dienst kunnen zien. Neem contact op voor een afspraak met een hovenier van BuitenStyling!

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van UtrechtIJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.
 


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW