Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

Vanwege de bouwvak zijn wij van donderdag 25 juli tot maandag 19 augustus gesloten. In onze agenda kunt u alvast een afspraak met ons maken, of stuur ons een mail zodat we na onze vakantie contact met u op kunnen nemen. Fijne zomer!

 

Hovenier IJsselstein

Voor een goede hovenier in IJsselstein hoeft u niet ver te zoeken. BuitenStyling uit Lopik voorziet in al uw tuinwensen, van ontwerp tot onderhoud. Onze hoveniers denken graag met u mee hoe we uw ideale tuin werkelijkheid kunnen maken.

Onze hoveniersdiensten in IJsselstein

U kunt bij BuitenStyling onder meer terecht voor:

Werkwijze BuitenStyling

Om een indruk te krijgen van ons eerdere werk, bekijkt u ons portfolio. Wij stemmen het ontwerp naadloos af op uw wensen, zodat u een tuin krijgt om écht van te genieten. Bij de aanleg van uw tuin in IJsselstein is heel veel mogelijk, of u nu delen zelf wilt doen of alles uit handen wilt geven. Voor wat betreft het onderhoud ziet ons professionele oog snel wat u nodig heeft.

Benieuwd geworden?

Wij komen graag uw tuin in IJsselstein bekijken om te zien hoe we u het best van dienst kunnen zien. Neem contact op voor een afspraak met een hovenier van BuitenStyling!

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact