(c)130920-1413 image

Hovenier Nieuwegein

Is uw tuin in Nieuwegein toe aan professionele handen? Hoveniersbedrijf BuitenStyling realiseert de remake waar u op zit te wachten. Of het nu gaat om het reinigen van bestrating of het ontwerpen en aanleggen van een complete tuin: Buitenstyling zorgt dat uw tuin er weer uitstekend bijligt.

Metamorfose tuin Nieuwegein

Bent u uit op een complete metamorfose of is er wat klein onderhoud nodig dat een doorn in uw oog is? Met ons complete dienstenpakket kunnen wij u altijd vooruithelpen. Denk bijvoorbeeld aan:

Uw hovenier in Nieuwegein

Ons enthousiaste team staat klaar om uw tuin aan te pakken. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen uitgebreid, om vervolgens een vrijblijvende offerte op te stellen. Wilt u weten hoe we uw tuin in Nieuwegein de uitstraling kunnen geven die u zoekt? Neem contact op voor een afspraak!

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van UtrechtIJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.
 


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW