Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier Nieuwegein

Is uw tuin in Nieuwegein toe aan professionele handen? Hoveniersbedrijf BuitenStyling realiseert de remake waar u op zit te wachten. Of het nu gaat om het reinigen van bestrating of het ontwerpen en aanleggen van een complete tuin: Buitenstyling zorgt dat uw tuin er weer uitstekend bijligt.

Metamorfose tuin Nieuwegein

Bent u uit op een complete metamorfose of is er wat klein onderhoud nodig dat een doorn in uw oog is? Met ons complete dienstenpakket kunnen wij u altijd vooruithelpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Uw hovenier in Nieuwegein

Ons enthousiaste team staat klaar om uw tuin aan te pakken. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen uitgebreid, om vervolgens een vrijblijvende offerte op te stellen. Wilt u weten hoe we uw tuin in Nieuwegein de uitstraling kunnen geven die u zoekt? Neem contact op voor een afspraak!

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact