Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier Leidsche Rijn

BuitenStyling tovert uw tuin in Leidsche Rijn om tot de tuin waar u graag verblijft. Of uw tuin nu een complete metamorfose kan gebruiken of dat er slechts klein onderhoud nodig is: het team van Buitenstyling staat voor u klaar.

Veelzijdig hoveniersbedrijf Leidsche Rijn

U kunt bij ons terecht voor professioneel tuinontwerp, tuinaanleg, bedrijfstuinen en (sier)bestrating. Voor uw tuin in Leidsche Rijn maken we graag een creatief tuinontwerp in landelijke, maar toch strakke stijl. Onze ervaren hoveniers leggen uw tuin zorgvuldig aan en ook de afwerking komt tot in de puntjes in orde.

Tuinonderhoud Leidsche Rijn

Om u optimaal van uw tuin te kunnen laten genieten, nemen we u desgewenst het onderhoud uit handen. Met een handig abonnement heeft u geen omkijken meer naar snoeien, maaien, bemesten, etc. Ook zijn wij op afroepbasis beschikbaar, voor bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin in Leidsche Rijn.

Bent u benieuwd hoe wij uw tuin laten schitteren?

- Bekijk ons portfolio voor een indruk van ons eerdere werk
Neem contact op voor een afspraak, wij komen uw tuin graag bezichtigen
Vraag een offerte aan voor het gewenste werk in uw tuin

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact