Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier Montfoort

BuitenStyling realiseert uw stijlvolle droomtuin. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het aanleggen van een vijver, het beplanten van uw tuin of een complete make-over: onze hoveniers staan voor u klaar!

Uw tuinwensen worden werkelijkheid

Uw ideale tuin staat centraal wanneer wij adviseren, ontwerpen of aanleggen. Wij nemen uw ideeën als uitgangspunt en vullen deze aan met alle dingen waar u niet aan had gedacht. Zo is het tuinontwerp, de tuinaanleg en het  tuinonderhoud voor uw tuin in Montfoort helemaal naar uw zin.

Bestrating in Montfoort

Uw tuin of bedrijfstuin in Montfoort bestraten wij efficiënt. Wij adviseren u over de diverse materialen en ontwerpen desgewenst een prachtige sierbestrating. Is uw bestrating nog goed, maar kunnen de tegels een opfrisbeurt gebruiken? Wij zijn zeer bedreven in het reinigen van bestrating.

Wilt u een hovenier inschakelen in Montfoort?

Neem hier contact op voor een afspraak of een offerte van ons hoveniersbedrijf. Voor een prijsopgaaf die helemaal op uw tuin is afgestemd, komen wij graag bij u langs om het werk op te nemen.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact