web(c)160722-10021 image

Hovenier Montfoort

BuitenStyling realiseert uw stijlvolle droomtuin. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het aanleggen van een vijver, het beplanten van uw tuin of een complete make-over: onze hoveniers staan voor u klaar!

Uw tuinwensen worden werkelijkheid

Uw ideale tuin staat centraal wanneer wij adviseren, ontwerpen of aanleggen. Wij nemen uw ideeën als uitgangspunt en vullen deze aan met alle dingen waar u niet aan had gedacht. Zo is het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor uw tuin in Montfoort helemaal naar uw zin.

Bestrating in Montfoort

Uw tuin of bedrijfstuin in Montfoort bestraten wij efficiënt. Wij adviseren u over de diverse materialen en ontwerpen desgewenst een prachtige sierbestrating. Is uw bestrating nog goed, maar kunnen de tegels een opfrisbeurt gebruiken? Wij zijn zeer bedreven in het reinigen van bestrating.

Wilt u een hovenier inschakelen in Montfoort?

Neem hier contact op voor een afspraak of een offerte van ons hoveniersbedrijf. Voor een prijsopgaaf die helemaal op uw tuin is afgestemd, komen wij graag bij u langs om het werk op te nemen.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van UtrechtIJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.
 


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW