Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier Lopik

BuitenStyling is uw hovenier in Lopik en omstreken. Hoe ziet de tuin eruit waar u graag in verblijft? Door welke voortuin komt u steeds trots thuis? Ons hoveniersbedrijf zet uw tuindromen om in een realistisch ontwerp. Perfect passend bij uw smaak, budget en leefstijl.

Wat kunt u verwachten van ons hoveniersbedrijf uit Lopik?

BuitenStyling vult uw wensen aan met creativiteit, kennis en ervaring. Wij realiseren uw ideale tuin, vakkundig aangelegd en goed onderhouden. Uw tuinplezier staat voorop! Wij bieden:

  • Creatieve ideeën voor een prachtig én functioneel eindresultaat
  • Brede kennis binnen ons hoveniersbedrijf, van ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Duurzaam tuinontwerp: u kunt weer jaren vooruit
  • Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Lopik, dus altijd dichtbij

Bedrijfstuinen in en om Lopik

Ook uw bedrijfstuin in Lopik en omgeving leggen wij met veel precisie aan. Wilt u een stijlvolle bedrijfstuin als visitekaartje voor uw bedrijf? Vraag naar ons tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Desgewenst kunnen we grote oppervlakten snel bestraten.

Hovenier Lopik inschakelen

Bent u benieuwd hoe wij uw droomtuin kunnen realiseren?  Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe we uw tuin een make-over kunnen geven. Ook voor kleinere aanpassingen aan uw tuin of een onderhoudsabonnement kunt u bij ons hoveniersbedrijf in Lopik terecht.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact