Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinaanleg in Utrecht

Wilt u een tuin laten aanleggen in Utrecht? BuitenStyling legt de tuin aan die helemaal bij u past. Voor kleine Utrechtse stadstuinen verzinnen wij creatieve oplossingen, zodat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. En heeft u meer plek in uw tuin in Utrecht? Ook dan leggen wij de tuin aan die helemaal past bij uw smaak, uw leefstijl en de omgeving.

Méér dan alleen tuinaanleg in Utrecht

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van groenverzorging en tuinstyling. Naast het aanleggen van tuinen, zijn wij bedreven in tuinontwerp, (sier)bestrating en tuinonderhoud. Al uw tuinzaken regelt u dus eenvoudig op één adres, bij BuitenStyling.

Een greep uit onze hoveniersdiensten:

Bedrijfstuin aanleggen in Utrecht

Ook voor uw  bedrijfstuin in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Uw bedrijfstuin werkt als visitekaartje, dus zowel een goed doordacht ontwerp als zorgvuldige aanleg en onderhoud zijn van groot belang. BuitenStyling realiseert de bedrijfstuin die bij uw bedrijf past.

Offerte tuinaanleg

Bent u benieuwd hoe wij uw ideale tuin in Utrecht kunnen realiseren?  Neem contact op voor een offerte. Wie weet geniet u binnenkort van uw perfect aangelegde tuin in Utrecht.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in  Lopik, in de omgeving van  UtrechtIJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en  Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact