(c)130920-1077 image

Tuinaanleg in Utrecht

Wilt u een tuin laten aanleggen in Utrecht? BuitenStyling legt de tuin aan die helemaal bij u past. Voor kleine Utrechtse stadstuinen verzinnen wij creatieve oplossingen, zodat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. En heeft u meer plek in uw tuin in Utrecht? Ook dan leggen wij de tuin aan die helemaal past bij uw smaak, uw leefstijl en de omgeving.

Méér dan alleen tuinaanleg in Utrecht

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van groenverzorging en tuinstyling. Naast het aanleggen van tuinen, zijn wij bedreven in tuinontwerp, (sier)bestrating en tuinonderhoud. Al uw tuinzaken regelt u dus eenvoudig op één adres, bij BuitenStyling.

Een greep uit onze hoveniersdiensten:

Bedrijfstuin aanleggen in Utrecht

Ook voor uw bedrijfstuin in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Uw bedrijfstuin werkt als visitekaartje, dus zowel een goed doordacht ontwerp als zorgvuldige aanleg en onderhoud zijn van groot belang. BuitenStyling realiseert de bedrijfstuin die bij uw bedrijf past.

Offerte tuinaanleg

Bent u benieuwd hoe wij uw ideale tuin in Utrecht kunnen realiseren? Neem contact op voor een offerte. Wie weet geniet u binnenkort van uw perfect aangelegde tuin in Utrecht.

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van UtrechtIJsselsteinNieuwegeinDe MeernLeidsche RijnBenschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.
 


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

Buiten Styling   •   Meeuwenlaan 2   •   3411 BE Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW