Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Hovenier De Meern

Is uw tuin in De Meern helemaal naar uw zin? Of heeft u een hovenier nodig die u het aanleggen of onderhoud uit handen neemt? BuitenStyling heeft een team van ervaren hoveniers, die u professioneel adviseren en het werk met grote precisie uitvoeren. Wat uw tuindromen ook zijn: wij maken ze werkelijkheid!

Onze hoveniersdiensten in De Meern

Voor een compleet pakket aan hoveniersdiensten kunt u bij ons terecht:

Bekijk ons portfolio voor een indruk van ons eerdere werk.

 

Tuinonderhoud De Meern

Om uw tuin voortdurend in goede conditie te houden, is het belangrijk op tijd onderhoud uit te voeren. Wij bieden een breed pakket aan tuinonderhoud, waar u op afroep- of abonnementsbasis gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt, winterklaar maken, snoeien, onkruid verwijderen, maaien, bemesten of aanplanten. U hoeft uw handen niet vuil te maken en geniet op elk moment van een goed onderhouden tuin.

Interesse in een professionele hovenier in De Meern?

Wij maken graag een afspraak om uw tuinwensen door te nemen. Neem contact op voor een afspraak of offerte!

Werkgebied hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf BuitenStyling is gevestigd in Lopik, in de omgeving van Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, De Meern, Leidsche Rijn, Benschop en Montfoort. Maar ook als u verder weg woont, helpen we u graag aan de ideale tuin of bedrijfstuin.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact