Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. De structuur en de toplaag zorgen voor goede anti-slip. Daarnaast kunnen algen zich niet hechten door de preuze toplaag. Hierdoor heeft u zeer weinig onderhoud aan de planken. 

Milieu

Millboard planken zijn 100% houtvrij. De grondstoffen die gebruikt zijn bij de ontwikkeling van Millboard zijn niet schadelijk voor mens en milieu. Doordat het een mix is van gerecyclede materialen helpt het de afvalberg te verminderen. Omdat er geen hout aan te pas komt draagt het ook bij aan het behoud van de bossen en daarmee de aarde. Daarnaast zorgt de lange levensduur van het product voor brandstofbesparing en reductie van de CO2-uitstoot. Millboard is gefocust op blijvende duurzaamheid en heeft de CO2-voetafdruk onafhankelijk laten bepalen. De voetafdruk is slechts 430g CO2 per m2. Dat staat gelijk aan de CO2-voetafdruk van een koffie verkeerd of een kilo bananen! 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact