Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuininspiratiecentrum bij ons op locatie!

Wellicht heeft u het al gehoord of zelfs al gezien, sinds enkele weken hebben wij op locatie onze eigen inspiratieruimte met de meest uiteenlopende tuinmaterialen!

Denk aan vele soorten bestrating, van klinkers tot betontegels en keramische tegels tot aan diverse soorten kunstgras, schanskorven en nog zoveel meer! Denk alleen al aan alle soorten hout die er bestaan! Van Douglas tot de meest populaire hardhout soorten zoals Cumaru kunt u bij ons op locatie bezichtigen. Doordat wij onze eigen inspiratieruimte hebben, heeft u als klant alles op één plek, van advies op maat, ontwerp en materiaalkeuze tot aanleg! Het kan ook zijn dat u het liefst zelf uw tuin aanpakt, maar de materialen en advies wel graag ergens komt uitzoeken!

Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Niet alleen bestrating maar ook alle andere tuinelementen kunt u bij ons bezichtigen en bestellen! 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact