Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met onze creativiteit veranderen in een schets voor uw tuin. Door ter plekke bij u thuis 'live' in uw tuin op papier te schetsen krijgen wij de beste indruk van de mogelijkheden. Hoe is de ligging van de tuin? Welke stijl heeft de inrichting van uw huis? Wat past goed bij de omgeving? Maak uw wensen kenbaar en wij gaan samen met u aan de slag!

Voor slechts €79,95 per uur komen wij al bij u schetsen. Tegen een meerprijs kunnen wij deze papieren schets voor u uitwerken tot een digitale werktekening zodat u zelf aan de slag kunt met de aanleg van uw tuin. Uiteraard verzorgen wij de aanleg ook graag voor u. 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact