Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Platoflex - de looks van stucwerk, maar dan onderhoudsvriendelijk

MADE BY PLATOFLEX®, DESIGNED BY YOU!

Platoflex® is dé oplossing voor de alom bekende problemen met stucwerk. Onze baanbrekende innovatie biedt architecten compleet nieuwe designmogelijkheden voor binnen en buiten. Denk hierbij aan kant-en-klare muren, loungebanken, plantenbakken, vijverpartijen etc. Maar gebruik Platoflex® bijvoorbeeld ook voor de bekleding van veranda’s, carports, dakterrassen, badkamers. En altijd met 10 jaar productgarantie.

Platoflex® staat voor flexibel, sneller, goedkoper, duurzamer en milieubewust. Onze producten worden gemaakt om lang mee te gaan. Het materiaal is zo ontwikkeld dat het gemakkelijk te onderhouden is en dat regen, vorst, zon, algen en schimmels niet van invloed zijn.

Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Platoflex® een garantie voor kwaliteit is.

MONTAGE

Platoflex® producten worden gemaakt als één naadloos geheel. Dit maakt het lichtgewicht product massief en oersterk. Producten die op een plek moeten worden vastgezet worden geleverd met flenzen voor bevestiging. Zo is het ook mogelijk om producten weer los te maken, te herschikken en in een nieuwe opstelling vast te zetten.

De losse platen kunnen op diverse manieren, zoals bijvoorbeeld met, bevestigd worden. Belangrijk is dat rekening wordt gehouden met het Platoflex materiaal en de achtergrond waarop de bevestiging plaatsvindt. Zorg voor een juiste voorlichting door een vakman op dat gebied.

De afdekschermen zijn gemaakt op standaard schutting formaten en kunnen met of met schroeven op de schutting gemonteerd worden. Zorg bij het schroeven dat deze uit het zicht blijven of achter afdekkappen vallen. Zorg voor een juiste voorlichting door een vakman op dat gebied.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact