Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Reiniging van verhardingen

U hoeft u nooit meer te ergeren aan vervuilde verhardingen in uw tuin! Wij zijn namelijk sinds deze week in het bezit van een reinigingsmachine. Met deze machine zijn alle denkbare verharde ondergronden te reinigen. Denk hierbij bijvoorbeeldaan bestrating, vlonders en zelfs kunstgras. Ook natuursteen mag met deze machine gereinigd worden. 
 
De machine heeft naast het reinigen van het oppervlakte ook nog een andere functie. Door de speciale borstel die onder de machine zitten wordt het onkruid uit de voegen verwijderd. Hierdoor hoeft u minder onkruid te bestrijden. 
 
De machine voldoet ook aan de duurzame eisen van deze tijd, omdat de deze op stroom werkt. Hierdoor hoeft de gebruiker ook geen schadelijke uitlaatgassen in te ademen.  Ook is er maar minimaal water nodig ten opzichte van handmatig schrobben of het gebruik van een hogedrukspuit.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact