Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinonderhoud regio Utrecht

De tuin is een heerlijk stukje natuur vlakbij je woning waar je optimaal tot rust komt en ongedwongen in de buitenlucht kunt ontspannen. Om te waarborgen dat jouw tuin het hele jaar door straalt, is het belangrijk om ten allen tijde een goed onderhoud uit te voeren. BuitenStyling helpt je om je tuin in uitstekende conditie te krijgen én te behouden door middel van een kwalitatief tuinonderhoud in de regio Utrecht.

 

Team van professionele hoveniers

Het onderhouden van een tuin vergt een hoop werk. Planten groeien en de seizoenen veranderen, waardoor onderhoud heel het jaar nodig is. Heb jij geen groene vingers en wil je het gemak ervaren van een goed onderhouden tuin? Geen probleem, wij regelen alles op het gebied van tuinonderhoud in de regio Utrecht. Onze professionele hoveniers hebben ruime ervaring en weten perfect wat ze moeten doen om je tuin tot in de puntjes te onderhouden. Van het verwijderen van onkruid tot het winterklaar maken van je tuin. Wij gaan iedere uitdaging aan.

 

 

Tuinonderhoud uitbesteden aan BuitenStyling

BuitenStyling neemt je tuin vakkundig onder handen en gaat daarbij altijd uiterst nauwkeurig aan de slag. Wij voeren de werken uit op regie- of contractbasis. Denk aan diverse types tuinonderhoud zoals snoeien, maaien, een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken, onkruid verwijderen of bestrijden, mos van het gazon verwijderen (verticuteren), aanplanten, bemesten en boomverzorging. Neem  contact op met ons om de mogelijkheden voor het onderhouden van je tuin samen te bespreken.

Specialist in tuinontwerp-, aanleg- en onderhoud

Wij zijn specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle soorten tuinen. Het doel dat we hierbij voor ogen hebben is om een mooie en functionele tuin te creëren waar je jarenlang plezier van hebt. Samen met jou zoeken we naar de ideale balans tussen je wensen en de mogelijkheden. Of het nu gaat om de renovatie van een bestaande tuin of het realiseren van een gloednieuwe tuin, bij BuitenStyling garanderen we altijd een hoogwaardig eindresultaat. Creatieve ideeën en innovatieve oplossingen zijn hierbij de sleutel tot succes en leiden tot prachtige tuinen.

Neem contact op met ons

Heb je een vraag wat betreft het tuinonderhoud in de regio Utrecht of wil je meer informatie over de verschillende diensten die we bij BuitenStyling aanbieden? Contacteer ons dan vrijblijvend op het telefoonnummer 0348 55 40 41, stuur een e-mail naar info@buitenstyling.nl of maak meteen een afspraak. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact