Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinontwerp Utrecht

Woon jij in regio Utrecht en is je tuin aan een make-over toe? Of heb je een net een nieuwe woning gekocht en wil je deze helemaal afmaken met jouw droomtuin? Buitenstyling is een hoveniersbedrijf in Utrecht en omstreken dat inspirerende tuinen met emotie creëert. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud, wij zorgen ervoor dat jij te allen tijde kunt genieten van een prachtige, duurzame tuin die voldoet aan al jouw wensen!

 

Een eigentijds tuinontwerp dat voldoet aan al jouw wensen

In welke tuin voel jij je thuis? Die vraag staat aan de basis van elk tuinontwerp dat wij maken. Of je nu een klein stadstuintje in het centrum van Utrecht hebt of een landelijk huis met een grote tuin, wij bespreken met jou wat jouw wensen en dromen zijn en toveren deze om tot een concreet ontwerp. 

 

Van beplanting tot bestrating, in jouw persoonlijke tuinontwerp komen diverse elementen samen. We kijken niet alleen naar jouw verlanglijstje maar verdiepen ons ook in jouw leefwereld. Wat zijn voor jou de belangrijkste elementen in een tuin? Wanneer maak jij gebruik van je tuin? Hoe zit het met de samenstelling van je gezin? Zijn er bijvoorbeeld kinderen die in de tuin willen spelen? We bespreken uitgebreid met jou waar jouw tuin aan moet voldoen en maken een tuinontwerp dat aan alle eisen voldoet. Wij als Utrechts hoveniersbedrijf Buitenstyling gaan geen uitdaging uit de weg en weten voor elk probleem altijd een creatieve oplossing te vinden! 

 

Unieke tuinontwerp service nabij Utrecht

Wil je graag de tuin van jouw dromen maar weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen, met onze unieke service “live tuinontwerp schetsen” helpen wij je graag verder! In onze inspiratieruimte kiest u de materialen uit en komen we samen tot een mooi ontwerp. Tijdens een afspraak op ons kantoor in Lopik (nabij Utrecht) zal één van onze tuinontwerp deskundigen samen met jou aan de slag gaan om jouw ideeën letterlijk op papier te zetten.

Voorafgaand aan deze afspraak zullen we eerst beginnen met een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw beschikbare budget en de haalbaarheid. We vragen je om ter voorbereiding van onze afspraak een moodboard te maken met beelden en tuinontwerpen die jou aanspreken. Om ervoor te zorgen dat onze tuinontwerpers een kloppende basisplattegrond kunnen maken, verzoeken we je daarnaast om foto’s van de bestaande tuin te maken en jouw woning (ramen en deuren) op te meten. 

Nu is het tijd om samen rond de tafel te gaan zitten. Onder het genot van een drankje en een hapje bespreken we al jouw wensen, ideeën en gedachtes. Ondertussen verwerken we deze allemaal in een realistische schets van jouw toekomstige tuin zodat jij we het tuinontwerp gaandeweg steeds kunnen aanpassen totdat het volledig voldoet aan jouw wensen! 

Nadat jij helemaal tevreden bent met ons tuinontwerp, gaan we naar de inspiratieruimte om materialen uit te zoeken. Wat vind je mooi? En wat juist niet? Zo krijg niet alleen jij, maar ook wij een steeds beter beeld van hoe jouw nieuwe tuin eruit gaat zien. 

 

Offerte

Op basis van het tuinontwerp, jouw materiaalkeuze en de aangeleverde gegevens stellen we vervolgens een offerte op. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we bij jou thuis alles om alles op te meten. Hierna volgt een definitieve offerte en spreken we met jou af wanneer we gaan beginnen met de aanleg van jouw droomtuin!

 

 

Buitenstyling: de betrouwbare partner voor tuinontwerp in Utrecht

Wil je jouw tuinontwerp in Utrecht uitbesteden aan een tuinarchitect die precies weet welke tuin bij jou past? Dan ben je bij Buitenstyling aan het juiste adres! Bij ons hoveniersbedrijf in Utrecht beschikken we over zeer veel verschillende specialismen, van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud tot het plaatsen van veranda’s. 

 

Als je jouw tuinontwerp uitbesteedt aan Buitenstyling Utrecht, kun je gedurende het hele proces rekenen op heldere communicatie. Wij staan altijd open voor vragen en feedback en denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

 

Onze projecten

We kunnen nog meer woorden wijden aan de reden waarom wij de beste partner voor tuinontwerp in Utrecht en omstreken zijn, maar eigenlijk spreekt ons werk voor zich! Ben je benieuwd naar onze project? Kijk dan  hier en laat je inspireren! 

Een afspraak maken voor tuinontwerp in Utrecht?

Kun je niet wachten om je tuin om te laten toveren tot jouw eigen paradijs? Maak dan snel een afspraak via onze online agenda. Onze experts nemen contact met je op voor een oriënterend gesprek! Heb je  vragen over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of onze werkwijze? Neem dan  contact met ons op via 0348 55 40 41 of stuur een mailtje naar  info@buitenstyling.nl. Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp! 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact