Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Tuinaanleg Utrecht

Heb jij je droomwoning in de regio Utrecht gekocht en wil je je nieuwe woning compleet maken met je droomtuin? Of is je huidige tuin aan een make-over toe? Je kunt bij hoveniersbedrijf Buitenstyling terecht voor zowel het ontwerp van je tuin, tuinaanleg en -onderhoud. Wij creëren sfeervolle, duurzame en eigentijdse tuinen die al je tuinwensen zullen vervullen en je in alle seizoenen zullen inspireren!

 

Van Aanleg tot Zorg: jouw tuin is bij ons in goede handen

Wanneer jij besluit om de aanleg van je tuin uit te besteden aan de hoveniers van Buitenstyling Utrecht, maken wij altijd eerst een afspraak in onze inspiratieruimte om te bespreken wat jouw wensen zijn. We kijken naar de mogelijkheden en gaan op zoek naar creatieve oplossingen. Geen uitdaging is voor ons te gek en wij gaan samen met jou aan de slag om een mooi ontwerp op te stellen waar jij helemaal blij van wordt. 

 

Nadat het ontwerp is gemaakt, is het tijd voor het belangrijkste onderdeel: de tuinaanleg. Dit vergt veel meet- en denkwerk dus we gaan bij tuinaanleg altijd zeer zorgvuldig te werk. We letten op alle details en gaan voor een eindresultaat dat volledig afgestemd is op jouw wensen en smaak. Of je nu een strakke onderhoudsvriendelijke tuin wilt of juist een weelderige tuin vol bloemen en insecten: de professionele vaklui van hoveniersbedrijf Buitenstyling hebben de expertise, kennis én groene vingers om al jouw tuindromen waar te maken!

 

 

Buitenstyling: hét hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Utrecht

Wil je tuinaanleg in Utrecht uitbesteden aan een professionele hovenier die van planten weet en enkel het beste wil voor jou en jouw tuin? Dan ben je bij Buitenstyling aan het juiste adres! Een stadstuintje in centrum Utrecht of een enorm boerenerf buiten de stad, geen enkele uitdaging is voor onze vakmensen te groot. Bij ons hoveniersbedrijf in Utrecht beschikken we over zeer veel verschillende specialismen, van tuinontwerp en tuinaanleg tot het plaatsen van veranda’s. Ook na het aanleggen van je tuin kun je bij ons terecht voor tuinonderhoud zodat je zo lang mogelijk van een mooie tuin kunt genieten! 

 

Als je tuinaanleg uitbesteedt aan Buitenstyling, kun je gedurende het hele proces rekenen op heldere communicatie. Wij staan altijd open voor vragen en feedback en denken graag met je mee om jouw perfecte tuin te creëren.

 

Onze projecten

We kunnen nog wel meer woorden wijden aan de reden waarom wij de beste partner voor tuinaanleg in Utrecht en omstreken zijn, maar eigenlijk spreekt ons werk voor zich! Ben je benieuwd naar onze project? Kijk dan  hier en laat je inspireren! 

Een afspraak maken?

Kun je niet wachten om zelf heerlijk te vertoeven in de tuin van jouw dromen? Maak dan snel een afspraak via onze agenda tool. Onze experts in de regio Utrecht komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Heb je vragen over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of onze werkwijze? Nagenda tooleem dan  contact met ons op via 0348 55 40 41 of stuur een mailtje naar  info@buitenstyling.nl. Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp! 

 

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact