(c)130920-1090 image

Millboard vloerdelen

[GROUP_IMAGE]

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. De structuur en de toplaag zorgen voor goede anti-slip. Daarnaast kunnen algen zich niet hechten door de preuze toplaag. Hierdoor heeft u zeer weinig onderhoud aan de planken. 

Milieu

Millboard planken zijn 100% houtvrij. De grondstoffen die gebruikt zijn bij de ontwikkeling van Millboard zijn niet schadelijk voor mens en milieu. Doordat het een mix is van gerecyclede materialen helpt het de afvalberg te verminderen. Omdat er geen hout aan te pas komt draagt het ook bij aan het behoud van de bossen en daarmee de aarde. Daarnaast zorgt de lange levensduur van het product voor brandstofbesparing en reductie van de CO2-uitstoot. Millboard is gefocust op blijvende duurzaamheid en heeft de CO2-voetafdruk onafhankelijk laten bepalen. De voetafdruk is slechts 430g CO2 per m2. Dat staat gelijk aan de CO2-voetafdruk van een koffie verkeerd of een kilo bananen! 

Terug
Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW