Uw tuincalculatie wordt nu gegenereerd, klik de pagina niet weg, hij is bijna klaar.

 

 

 

Professioneel Hoveniersbedrijf regio Utrecht

De tuin is een plek om te genieten, optimaal tot rust te komen en samen met je naasten fijne herinneringen te maken. Daarom vinden we het belangrijk dat de tuin past bij je wensen en volledig in harmonie is met je woning. Bij BuitenStyling helpen wij je stap voor stap op weg naar de tuin van je dromen. Als hoveniersbedrijf in de regio Utrecht zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Daarbij is ons doel om een mooie, functionele tuin te creëren waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Tuinontwerp op maat

Wij van BuitenStyling staan voor jou klaar om je droomtuin te ontwerpen. Op basis van je persoonlijke wensen maken we een tuinontwerp dat perfect op jou is afgestemd. Heb je inspiratie nodig voor de indeling van je tuin? Dan helpen wij je graag op weg door middel van onze unieke service ‘live schetsen’. Hierbij toveren we je ideeën om tot een realistische hand getekende 2D schets, zodat je een uitstekend beeld krijgt van de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Naast het ontwerpen van tuinen bieden wij ook de realisatie ervan aan. Als professioneel hoveniersbedrijf in de regio Utrecht gaan we uiterst zorgvuldig te werk bij het aanleggen van je tuin. We voeren het meet- en denkwerk steeds nauwkeurig en met oog voor detail uit. Daarbij garanderen we heldere communicatie tijdens het realisatieproces. Zo weet je perfect wat te verwachten.

 

 

 

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van je tuin ben je bij ons aan het juiste adres. Je tuin is voortdurend in beweging, waardoor je een consequent onderhoudsplan nodig hebt. Met ons team van vakkundige hoveniers beschikken wij over de juiste kennis beschikken om jouw tuin in goede conditie te houden en het hele jaar door te laten stralen. Hierdoor ervaar je het gemak en plezier van een perfect onderhouden tuin.

Bestrating

De uitstraling van je tuin of terrein wordt voor een groot deel bepaald door de bestrating. Hierin speelt de materiaalkeuze een belangrijke rol. In onze inspiratieruimte zijn meer dan 200 verschillende soorten tegels te bekijken. Denk onder andere aan klinkers, betontegels en keramische tegels. Bij hoveniersbedrijf BuitenStyling nabij Utrecht vind je zowel gedetailleerde patronen als grote oppervlakken. Wij verzorgen het ontwerp, materiaal- en kleuradvies, graafwerk, onderbouwen van straatwerk en aanleggen van de riolering. Met onze kennis en kwalitatief gereedschap realiseren wij snel en vakkundig bestratingen.

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in de omgeving van Utrecht? Dan is BuitenStyling ongetwijfeld de geschikte keuze. Voor meer informatie of vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0348 55 40 41 of via ons e-mailadres  info@buitenstyling.nl. Neem contact op met ons op of maak meteen een  afspraak. Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

In welke tuin voelt u zich thuis? Die vraag staat aan de basis van ons ontwerp. Wij ontwerpen niet zomaar een tuin, maar dé tuin die helemaal uw smaak is.

Met alleen een goed ontwerp bent u er nog niet. Het professioneel aanleggen van de tuin is minstens zo belangrijk voor een goed eindresultaat.

Om op élk moment optimaal te genieten van uw tuin, is een goed onderhoudsplan onmisbaar. Planten groeien, seizoenen veranderen, uw tuin is voortdurend in beweging.

Bestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin of terrein. De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
*:
*:
*:
:
Ik wil graag contact over:
 

BuitenStyling
Lopikerweg Oost 34
3411 JG Lopik
0348 55 40 41
info@buitenstyling.nl

2013 - Buitenstyling | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf

Contact