(c)130920-1299 image

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door BuitenStyling met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

BuitenStyling aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Hoewel BuitenStyling alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden.

BuitenStyling, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie (teksten, logo's, handelsmerken en grafisch materiaal).

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.
 


Deel deze pagina:

Tuin Benschop

Tuin rondom vrijstaande woning (350 m2)

Houten

Minimalistische tuin (155 m2)

Volg ons op:  

Laatste nieuws

Millboard vloerdelen

Millboard vloerdelen zijn 100% houtvrije planken zonder de natuurlijke uitstraling van echt hout te verliezen. 

Live schetsen

Droomt u ook van een heerlijke tuin, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag op weg met onze nieuwe service 'live schetsen'. Tijdens een live schets ziet u uw wensen en ideeën samen met...

BuitenStyling   •   Lopikerweg Oost 34   •   3411 JG  Lopik   •   0348 55 40 41   •   info@buitenstyling.nl

© 2013 - 2021 Buitenstyling | Disclaimer. | Design: KPHW